Valmentajalta villi veto – Mikael Granlund asetettiin kokonaan uudelle pelipaikalle, pelaajat reagoivat erikoisella tavalla

© Kuva: Getty Images
Keskiviikon liiganostona Lukko - Ilves! Lunasta talletusbonus!

Minnesota Wild aloitti harjoitusleirin viime viikolla. Joukkueen päävalmentaja Bruce Boudreau laittoi heti tuulemaan.

Mikael Granlund asetettiin uudelle pelipaikalla, kun suomalaishyökkääjä oli ykkösylivoimassa vasemmalla laidalla, tehtävänään pelin pyörittäminen. Viime kaudella Granlund pelasi pääasiassa oikeassa laidassa ylivoiman aikana.

Granlund sai seuraa ylivoimaan Eric StaalistaJason Zuckerista ja Ryan SuteristaThe Athleticin toimittaja Michael Russo arvelee, että toisen pakin tontille laitettaisiin Matt Dumba.

Granlund on tunnettu urallaan enemmän pelinrakentajana, joten hän pääsee tällä tontilla oikeuksiinsa. Joukkuetoverit reagoivat muutokseen erikoisella tavalla.

– Mielestäni paras lausunto on se, että kaikki muut hyökkääjät haluavat nyt pelata oikealla puolella ylivoimalla, koska Granlund on tarjoilemassa syöttöjä heille. Hän pystyy tekemään sen suorituksen. Hän pystyy tarjoilemaan jopa selkänsä takaa syöttöjä Suterille. ”Granny” on ollut ehkä meidän taitavin pelaaja. Enkä usko, että haukun ketään, kun sanon noin. Kun hänellä on kiekko, hän on todella erityinen, Wild-luotsi Boudreau kehaisi suomalaistaituria.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Keskiviikon liiganostona Lukko - Ilves! Lunasta talletusbonus!