Uskomaton temppu! Vasta 19-vuotias suomalaispakki sai NHL-paikan – kaavaillaan ykköspariin!

© Kuva: Getty Images

Kärpille jättikerroin 30,00 Ilvestä vastaan!

Chicago Blackhawks tiedotti myöhään Suomen aikaan keskiviikkoiltana, että huippulupaava puolustaja Adam Boqvist on lähetetty juniorisarjaan. Tämä tarkoittaa sitä, että suomalaispuolustaja Henri Jokiharju on mahtunut Blackhawksin lopullisen seitsemän NHL-puolustajan joukkoon.

Vasta 19-vuotias Jokiharju on ensimmäistä kertaa pelaamassa aikuisten pelejä ja hän totisesti vakuutti otteillaan Blackhawksin harjoitusleirillä. Oululaisnuorukainen pelasi viellä viime kaudella Kanadan juniorisarja WHL:ssä, joten hyppy NHL:ään on järisyttävän suuri.

NHL-toimittaja Mark Lazerus antoi vielä lisää innostavia uutisia, kun hän arvioi Jokiharjun saavan paikan Blackhawksin ykkösparista tähtipakki Duncan Keithin viereltä.

Kärpille jättikerroin 30,00 Ilvestä vastaan!