TPS-päävalmentaja tiukkana omilleen katastrofaalisen CHL-avausviikonlopun jälkeen: ”Lukemat ovat tylyt, sitä on turha kieltää”

© Kuva: Ilari Isotalo

Liiga-joukkue TPS:n avausviikonloppu CHL:ssä sujui melkoisen synkissä merkeissä.

Perjantaina pelaamassaan avausottelussa turkulaiset jäivät ruotsalaisseura Malmö Redhawksin jalkoihin melkoisen maali-iloittelun jälkeen 8-4 ja sunnuntai-iltana Red Bull München lähetti TPS:n kotimatkalle 5-1-tappio niskassaan. Saksalaisten kaikki osumat syntyivät ylivoimalla.

TPS:n päävalmentaja Kalle Kaskinen ei lähtenyt sunnuntain tappiota selittelemään.

– Lukemat ovat tylyt, sitä on turha kieltää. Olen tyytyväinen avauserän pelaamiseemme, mutta sen jälkeen teimme kentällä luvattoman paljon virheitä. Tähän kuului luonnollisesti ne tyhmät jäähyt, joilla päästimme vastustajan leipomaan ylivoimakuvioitaan, Kaskinen manaili TPS:n nettisivuilla.

Päävalmentajan mukaan turkulaisryhmä ryhtyy työstämään CHL-kiertueen antia välittömästi.

– Totta kai esimerkiksi jäähyjen ottaminen kertoo aina jostain. Oliko se sitten hermostuneisuutta, yli-innokkuutta tai jotain muuta. Sitä meidän täytyy selvittää joukkueen kanssa, kun tämä matka tästä taas jatkuu. Me uskomme omaan juttuumme ja menemme nöyrinä eteenpäin, Kaskinen painottaa.

TPS:n kausi CHL:ssä jatkuu torstaina, jolloin se kohtaa kotiottelussa Red Bull Münchenin. Lauantaina vastaan asettuu puolestaan Malmö.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.