Suomalaisvahtiin luotetaan kautta organisaation – hänen varassaan on tuleva nousu: ”Syytä optimismiin”

Kauden 2017-18 alku oli Arizona Coyotesille kuin painajaisunesta.

Joukkue pelasi yli kuukauden ilman, että se sai voitettua pelin varsinaisella peliajalla. Pisteitä kertyi kitsaasti ja pudotuspeliviiva karkasi. Lopulta katseet oli käännettävä uuteen kauteen jo ennen joulunpyhiä.

Kun kausi oli lähellä loppua, tapahtui muutos. Tuli voittoja jopa sellaisia vastustajia vastaan, jotka olisivat antaneet kojoottilaumalle syksyllä ympäri korvia. Suurin tekijä tässä muutoksessa oli suomalaisvahti Antti Raanta.

– Mielestäni jokainen joukkue, joka haluaa kamppailla ja voittaa Stanley Cupin, tarvitsee maalivahdin, Kun katsoo viime vuotta, joukkueita jotka menivät pitkälle, heidän maalivahtinsa olivat joukkueidensa tähtiä. Joten et voi laittaa liikaa paineita hänelle. ”Raants” voi pysäyttää vain sen, minkä hän näkee. Mutta hän teki hyvää työtä antaakseen meille hiukan itseluottamusta. Ja meidän puolustus, kun he olivat terveitä, he olivat meidän sydämenlyöntimme. Puolustajat ja maalivahti, päävalmentaja Rick Tocchet taivasteli Arizona Sportsin haastattelussa.

Raanta torjui lopulta kiekkoja huimalla tarkkuudella (torjuntaprosentti oli 93,0) ja lunasti myös puolustaja Jason Demersin luottamuksen.

– Koko maalivahtirotaatiomme oli huikea vuoden lopussa. Se oli syy, miksi pärjäsimme niin hyvin. Totta kai aloimme pelata oikein, mutta he tekivät torjunnat joita tarvitsimme ja he taistelivat meille. Mielestäni on syytä optimismiin kun lähdemme tähän kauteen.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!