Sivusto hehkuttaa viime kaudella Liigassa pelannutta tshekkiä – povaa nousua NHL-seuran pakistoon

© Kuva: Getty Images

Detroit Red Wingsin lupauskaartiin kuuluva tshekkipuolustaja Libor Sulak saa runsaasti suitsutusta FanSided-sivuston artikkelissa. Sivusto jopa povaa, että Sulak murtautuu Red Wingsin pelaavaan puolustajakuusikkoon.

– Sille on syynsä, että miksi Libor Sulak on noussut lupauslistalla. Hänen luotettava pelaamisensa molemmissa päissä, kuten myös työssään alivoimalla, on saanut valmentajien huomion, artikkelissa sanotaan ja jatketaan:

– Viime kausi Suomessa on vain hionut Sulakin taitoja ja valmistanut häntä NHL-uraa varten. Ei ole salaisuus, että Detroit Red Wingsin pitää uudistua. Vaikuttaa siltä, että kauden loppuun menneessä on mahdollista, että neljä nuorta puolustavaa pelaajaa sementoi asemansa Red Wingsin joukkueessa.

Sivusto uskoo, että viime kaudella Pelicansissa säväyttänyt Sulak on kokoonpanossa 4. lokakuuta, kun joukkue pelaa Columbus Blue Jacketsia vastaan runkosarjan avausottelun.

– Nopeus tappaa, olet varmasti kuullut tämän usein. Sulak on nopea. 189-senttinen ja 94 kiloa painava Sulak ja hänen nopeutensa auttaa siniviivalla. Kehoitan kaikkia Detroit Red Wingsin faneja asettamaan hänen nimensä muistiin. Pian ei ole muuta mahdollisuutta kuin muistaa hänen nimensä.