San Jose Sharks on ollut ennen kautta aktiivinen toimija pelaajarintamalla. Se on hankkinut Erik Karlssonin sekä kiinnittänyt Joe Thorntonin ja Logan Couturen.

Yksi nimi kuitenkin puuttuu: kapteeni Joe Pavelski. Jenkkihyökkääjän sopimus päättyy tulevan kauden jälkeen, eikä uutta kontrahtia ole näköpiirissä.

– Neuvotteluita voisi kuvailla ”haaleiksi” tai ”laimeiksi”. Se on ollut todella olematonta, joten ehkä olematon on paras sana kuvailemaan tilannetta, Pavelskin agentti Dan Plante kuvaili The Athleticin toimittajalle Kevin Kurzille.

Planten mukaan 34-vuotias hyökkääjä on halukas jatkamaan uraansa haipaidassa. Seuran puolesta asian kanssa ei olla kuitenkaan edetty.

– Joe haluaisi saada jotain tehdyksi. Fakta on se, että Doug Wilsonilla (GM) ja minulla on takanamme pitkään kestänyt suhde. Olemme tehneet paljon sopimuksia keskenämme, joten tunnemme toisemme melko hyvin. Mutta kuten sanoin, mikään ei ole viitannut siihen, että olisimme lähelläkään (sopimusta), Plante jatkoi.

Pavelski summasi viime kaudella 82 runkosarjan ottelussa tehot 22+44=66.