Nyt puhuu ääliömäisestä tempustaan rangaistu pelaaja – katuu tekoaan syvästi: ”Se on valitettavaa”

© Kuva: Getty Images

Montreal Canadiensin hyökkääjä Max Domi sai runkosarjan alkuun asti kattavan pelikiellon Florida Panthersin puolustaja Aaron Ekbladin raukkamaisesta lyönnistä. Pelaaja itse kommentoi asiaa perjantain harjoitusten jälkeen.

– Minusta tuntuu pahalta asian vuoksi. En halunnut käsitellä tilannetta tuolla tavalla. Peli on tunteikasta. Luonnollisesti minä olen tunteikas pelaaja. Mutta tiedätkö mitä, minä kärsin sen seurauksista. Se on valitettavaa, mutta se tapahtui ja kunnioitan liigan päätöstä asiassa, Domi sanoi.

Tapahtumat käynnistyivät keskiviikkoisen harjoituspelin kolmannessa erässä. Ekblad ei ilmaissut kiinnostusta tappeluun, mutta Domi kiskaisi tästä huolimatta oikealla kädellään kanadalaispuolustajaa kasvoihin.

– Olen tuntenut Aaronin pitkään. Kasvoimme toisiamme vastaan pelaten. Pelaamme ainakovaa, kamppailemme, on kyseessä sitten lasten, juniori tai valtakunnallinen taso ja nyt NHL:ssä. En missään nimessä halunnut satuttaa häntä. Minusta tuntuu pahalta ja toivon hänen olevan kunnossa.


Kärpät – Ilves | Betsit Kärpille!

Onko Ilves toipunut lauantaisesta rökityksestä vai tuleeko lisää lunta tupaan?