Merkittävät kiinnitykset! Kärpille kaksi uutta sopimusta – päävalmentaja kehuu: ”Heistä kasvaa hyviä pelaajia”

Oulun Kärpät on tehnyt kaksi pelaajasopimusta.

Hallitseva Suomen mestarijoukkue tiedottaa verkkosivuillaan, että se on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen puolustaja Taneli Ronkaisen kanssa. Hyökkääjä Tino Metsävainion tryout-sopimus johti puolestaan loppukauden mittaiseen diiliin.

– Tino on pelaamalla ansainnut paikan jatkaa tämän kauden joukkueessa. Hän tulee olemaan meille varmasti sellainen pelaaja, joka auttaa joukkuetta eteenpäin. Hienoa, että jälleen kerran yksi oman junioriputken läpikäynyt pelaaja saa sopimuksen Liigaan, Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho kehuu seuran verkkosivuilla.

Myös oululaisseuran päävalmentaja Mikko Manner on innoissaan sopimuksista.

– Molemmista pelaajista huokuu aidosti Oulun Kärppien arvot; hyvät käytöstavat ja ymmärrys siitä, mitä pitkäjänteinen ja johdonmukainen työnteko on. Nämä ominaisuudet herättävät luottamusta valmennuksessa, ja uskon, että heistä kasvaa hyviä pelaajia Oulun Kärpille.