© Kuva: Juha Tamminen

Liiga: KalPa jatkaa Tapparan tuskaa – tuplakerroin tarjolla

KalPa-Tappara
Perjantaina 28.9 klo 18.30
Liiga

Liigassa pelataan perjantaina viiden ottelun kierros. Yksi mielenkiintoisimmista otteluista on KalPan ja Tapparan välinen kohtaaminen. Kotijoukkue lähtee otteluun lievänä suosikkina.

Tappara vaikeuksissa KalPaa vastaan

KalPa pyrkii palaamaan kahden tappion jäljiltä takaisin voittoje tielle. Tappiot tulivat JYP:n ja KooKoon vieraana. Kausi on on ollut epätasapainoinen, maalinteko on joukkueen sisällä ollut vielä toistaiseksi hankalaa. Puolustuspään pelaamisella joukkue on saalistanut paljon alkukauden pisteitään.

Jaakko Rissanen on kahdella maalillaan yhdessä Lasse Lappalaisen ja Tommi Jokisen kanssa paras maalintekijä joukkueessa. Sami Kapasen jatkosopimus joukkueen peräsimessä tuo varmasti tasaisuutta joukkueen otteisiin kauden aikana. Nyt joukkueen tulisi nopeasti löytää keinot maalintekoon, jotta ero kuuden joukkoon ei kasva liian suureksi.

Tapparan alkukausi on ollut myös todella vaikea. Voittamaan tottunut joukkue ei ole pystynyt esittämään kaukalossa lähellekään parastaan ja viidestä ottelusa kasassa on vain yksi kolmen pisteen voitto. Omassa päässä on soinut liikaa eikä joukkueen viisikkojen tasapaino vakuuta ollenkaan.

Niko Ojamäki on ollut neljällä maalillaan positiivinen yllätys, mutta joukkueen konkariosasto ei ole päässyt vielä uuden kauden alkuun mukaan. Kristian Kuuselalta odotetaan paljon, kasassa on toistaiseksi kaksi maalia. Kausi on vasta nuori, mutta Tapparankin tulisi herätä pian.

Kumpikaan joukkue ei ole kovin hyvässä iskussa nyt. Edellisissä keskinäisissä kohtaamisissa joukkueet ovat napsineen voittoja vuorotellen. Kalpan luisteluvoima aiheuttaa ongelmia Tapparalle, joka on sekä pelinopeudessä että nopeudessa yleensäkin vielä jäljessä. Kalpan kotivoitto täpötäydessä Niiralan montussa kelpaa veikkaajille!

Tuplaa voittosi näin:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Jos vetosi osuu, saat voitot kaksinkertaisena ilman kierrätysvaatimusta

Saat tuplasti voittoa ensimmäisellä vedollasi: Kalpa voittaa – kerroin 3.60 (normaalisti 2.30)

Jos KalPa voittaa, voitat 20€ vedolla 72€ voiton.

KalPa voittaa @2.30
2.30
Saat voitot tuplana ensimmäisestä vedostasi
PELAA HETI
KalPa voittaa @2.30
Saat voitot tuplana ensimmäisestä vedostasi
2.30
PELAA HETI