Liiga: JYP – HIFK | HIFK:n voitolle jättikerroin 25,00

Perjantaina Liigan ystävät saavat jännitettävää, kun JYP ja HIFK iskevät yhteen. Nyt saat HIFK:n voitosta huippukertoimen 25,00!

JYP lähtee uuteen kauteen kovasti muuttuneena. Hyökkäyspäästä on lähtenyt tukku osaamista, isoimpana nimenä runkosarjan pistepörssin voittanut Anssi Suomela. Lisäksi joukkueella on päävalmentajana Liiga-tasolla täysin katsomaton kortti Lauri Merikivi. JYPillä on kokenut joukkue, mutta epävarmoista lähtökohdista lähtevä joukkue hakee varmasti suuntaa alkukauden aikana.

Helsingin IFK lähtee Liiga-kauteen vakaista asetelmista. Laadukas valmennus Ari-Pekka Selinin johdolla ja pitkään kasassa pysynyt runko ovat menestyksen tae tänäkin vuonna. Joukkuetta on vahvistettu kokemuksella, kun Tommi Santala saapui joukkueeseen. HIFK on täynnä nuoruuden intoa sekä rautaista kokemusta, josta joukkueen sisällä odotetaan voittavaa yhdistelmää.

Lunasta tarjous ennen ottelun alkua. HIFK pystyy horjuttamaan muutoksia läpikäynyttä JYPiä vieraskaukalossakin. Ja tällä kertoimella veto kannattaa jo ehdottomasti lyödä!

Toimi näin

1. Siirry Mr.Greenille TÄSTÄ.
2. Lyö vetoa HIFK:n voiton puolesta 1€ panoksella. Saat automaattisesti kertoimen 25,00.
3. HIFK:n voittaessa tilillesi hyvitetään 25€.

Lisätietoa: Tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille ja maksimipanos on 1€. Tarjous on voimassa ottelun alkuun asti eli perjantaina 14.9 klo 18.30 asti! Voitoilla ei ole kierrätysvaatimuksia.