Liiga: Ilves – Kärpät | Kärppien voitolle jättikerroin 20,00

Torstaina Liigassa pelataan vain yksi ottelu, kun Ilves saa vieraakseen Kärpät. Saat nyt Kärppien voitosta huippukertoimen 20,00!

Ilves on aloittanut kuluvan kauden odotuksia paremmin. Viiden ottelun jälkeen kasassa on kolme voittoa ja kaksi tappiota. Liigan kolmatta sijaa hallussaan pitävä Ilves ei ole kohdannut aivan sarjan kärkijoukkueita, joten hyvä alkukausi voi olla lumetta. Viime kauden suuri murhe oli puolustuspään virheet. Karri Kivi ei ole saanut ongelmia kokonaan ratkaistua, sillä joukkue päästää edelleen liikaa maaleja, etenkin erikoistilanteissa.

Kärpät saalisti kauden ensimmäisen kolmen pisteen voiton HPK:ta vastaan tiistaina. Hallitsevalla mestarilla lähtö kauteen on ollut vaikea, mutta huipputaitava ryhmä parantaa koko ajan. Kärpät on vaikeasti voitettava ryhmä, sillä joukkue puolustaa erittäin tiiviisti. Pelinopea Kärpät aiheuttaa ongelmia Ilveksen puolustajille ja hyökkääjätkin alkavat heräillä vaisun alkukauden jälkeen.

Kärpät on herännyt ja ärsytetty. Joukkueiden viidestä viimeisestä kohtaamisesta Kärpät on voittanut jokaisen, joista kolme vieraissa. Normaalisti Kärppien voiton kerroin on vain 2,15. Älä jätä upeaa jättikerrointa 20,00 hyödyntämättä!

Toimi näin:

1. Siirry Mr.Greenille TÄSTÄ.
2. Lyö vetoa Kärppien voiton puolesta 1€ panoksella. Saat automaattisesti kertoimen 20,00.
3. Kärppien voittaessa tilillesi hyvitetään 20€.

Huomio: Tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille ja maksimipanos on 1€. Tarjous on voimassa ottelun alkuun asti eli torstaina 27.9 klo 18.30 asti! Voitoilla ei ole kierrätysvaatimuksia.