KHL-ottelussa koettiin kauhunhetkiä: Kokenut hyökkääjä menetti hetkeksi tajuntansa – ”Johtui vanhasta loukkaantumisesta”

© Kuva: Getty Images

Maanantaina pelatussa KHL:n ottelussa AK Bars Kazanin ja Dinamo Minskin välillä koettiin kauhunhetkiä, kun vierasjoukkue Dinamon kokenut hyökkääjä Andrei Kostitsyn menetti tajuntansa ennen kolmannen erän alkua.

Valkovenäläisjoukkueen lääkärit joutuivat taluttamaan pelaajan takaisin pukuhuoneeseen hoidettavaksi. Lopulta tilanteesta selvittiin kuitenkin säikähdyksellä ja erän puolivälin jälkeen Kostitsyn pystyi jälleen palaamaan kaukaloon.

– Miten voin? Erinomaisesti. Kyseessä oli vain pieni lihaskouristus, joka johtui vanhasta loukkaantumisesta, Kostitsyn totesi seuransa nettisivuilla.

Itse ottelu päättyi AK Bars Kazanin voittoon 2-0. Dinamon suomalaispelaajan Teemu Pulkkisen avaus uudessa joukkueessa tuotti tilastoihin ainoastaan kahden minuutin jäähyn korkeasta mailasta heti ottelun ensimmäisellä minuutilla.