© Kuva: Mikko Taipale/Jokerit

KHL: Jokerit kärkikamppailussa Avtomobilistia vastaan – maaleja luvassa upealla tuplakertoimella!

Jokerit-Avtomobilist Yekaterinburg
Perjantaina 21.9 klo 18.30
KHL

Jokerit joutuu kuluvan kauden tiukimpaan paikkaan, kun kolmen kotiottelun viikko päättyy sarjajohtaja Avtomobilist Yekaterinburgia vastaan pelattavaan otteluun.

Alkukauden kaksi parasta joukkuetta kohtaavat

Jokerien pelissä ei näy hyytymisen merkkejä. Viimeiseen kahdeksaan otteluun vain yhden jatkoaikatappion kokenut joukkue on KHL:ssä vahvasti toisena. Kulunut viikko on ollut menestys, sillä viikon alussa Traktor kaatui 8-0 ja keskiviikkona Metallurg Magnitokorsk 5-3.

Useaan kertaan ihailtu Jokerien tehokkuuden jakautuminen koko joukkueen kesken on suomalaisjoukkueille epätyypillistä. Tällä hetkellä narrilaumassa on neljä kentällistä jotka kaikki pystyvät ratkomaan pelejä ja tekemään tulosta. Hyväksi lisäksi puolustupään suhteen ei suuria ongelmia ole, Jokerit pelaa tiivistä ja voittavaa lätkää illasta toiseen.

Avtomobilist Yekaterinburg on aloittanut kauden murskaavasti. Kahdeksaan otteluun mahtuu kahdeksan voittoa, maaliero on murskaava 29-11. Joukkueella on jo neljä vierasottelua takana peräkkäin, mutta menoa se ei ole haitannut. Avtomobilist on iskenyt jokaisessa vieraspelissään vähintään neljä maalia vastustajan verkkoon.

Vierasjoukkueella kokoonpano pullistelee nimimiehiä. Jokereita yrittää horjuttaa maaleillaan NHL:stä tuttu Dan Sexton (6 maalia), Anatoly Golyshev (6 maalia) ja Stephane Da Costa (4 maalia).

Perjantai-illassa nähdään todellista KHL-huipukiekkoa. Alkukauden kaksi parasta joukkuetta kohtaavat ja hakevat jo henkistä yliotetta toisistaan. Jokerit ja Avtomobilist ovat niin kovassa vireessä että ottelun voittajaa on vaikea etukäteen ennustaa. Ottelussa nähtäneen tukku upeita osumia, joten runsasmaalisuuden puolesta kannattaa pelata.

Tuplaa voittosi näin:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Jos vetosi osuu, saat voitot kaksinkertaisena ilman kierrätysvaatimusta

Saat tuplasti voittoa ensimmäisellä vedollasi: Ottelussa yli 5 maalia – kerroin 2.96 (normaalisti 1.98)

Jos ottelussa yli 5 maalia, voitat 20€ vedolla 59,20€ voiton.

Ottelussa yli 5 maalia @1.98
1.98
Saat voitot tuplana ensimmäisestä vedostasi
PELAA HETI
Ottelussa yli 5 maalia @1.98
Saat voitot tuplana ensimmäisestä vedostasi
1.98
PELAA HETI