© Kuva: Ilari Isotalo

KHL: Jokereille maukas vierasvoitto luvassa tuplakertoimella!

Dinamo Riika-Jokerit
Tiistaina 25.9 klo 19.30
KHL

Jokerit pyrkii palaamaan voittojen tielle KHL:ssä. Vastaan tulee tiistaina Dinamo Riika.

Jokerit suosikki vieraissakin

Jokerit koki kuluvan kauden ensimmäisen tappion varsinaisella peliajalla, kun Avtomobilist haki vierasvoiton kärkikamppailussa viime perjantaina. Ottelu oli ensimmäiset kaksi erää todella tasainen, mutta kolmannessa erässä vierailijat tekivät tarvittavat osumat 3-0-voittoon.

Tappiosta huolimatta Jokerien peli-ilme on edelleen hyvä. Joukkue pelaa tiiviisti, tehot jakautuvat koko joukkuueen kesken ja Antti Pihlström palasi pelaavaan kokoonpanoon pitkän tauon jälkeen. Joukkueen maaliero on 20 osumaan plussan puolella ja maalivahtipeli todella korkealla tasolla. Lauri Marjamäen ryhmä lähtee vierasotteluunkin suosikin asemassa.

Dinamo Riika on Jokereille tuttuakin tutumpi vastustaja. Samassa konferenssisa pelaava joukkue on pelannut KHL:ssä kaudesta 2008 asti. Kulunut kausi on alkanut tuttuun malliin, yhdeksän ottelun jälkeen kasassa on viisi voitoa ja neljä tappiota.

Kotijoukkueen paras maalintekijä on Ruotsin Matias Videll kuudella maalillaan, mutta suomalaisittain on mukava nähdä Matias Myttysen onnistuneen neljän maalin edestä alkukaudella. Maalinteko on toistaiseksi ollut liian harvojen varassa, joukkueen maalinteko takeltelee melkoisesti ottelusta toiseen. Maaliero joukkueella on kolmen osuman verran plussan puolella.

Tiistai-illan kamppailussa Jokerit lähtee ennakkosuosikkina vierasotteluun. Vierasottelu ei ole pahimmasta päästä KHL:n mittapuun mukaan, sillä matka Latviaan on selvästi helpompi suorittaa kuin pelimatka Siperiaan. Jokerit jatkaa vahvaa alkukauttaan ja ottaa voiton myös vieraissa.

Tuplaa voittosi näin:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Jos vetosi osuu, saat voitot kaksinkertaisena ilman kierrätysvaatimusta

Saat tuplasti voittoa ensimmäisellä vedollasi: Jokerit voittaa – kerroin 2.70 (normaalisti 1.85)

Jos Jokerit voittaa, voitat 20€ vedolla 54€ voiton.

Jokerit voittaa @1.85
1.85
Saat voitot tuplana ensimmäisestä vedostasi
PELAA HETI
Jokerit voittaa @1.85
Saat voitot tuplana ensimmäisestä vedostasi
1.85
PELAA HETI