© Kuva: Ilari Isotalo

Jokerit hakee kolmatta perättäistä voittoa KHL:ssä – tuplakerroin tarjolla reilulle kotivoitolle!

Jokerit-HC Vladivostok
Perjantaina 7.9 klo 18.30
KHL

Jokerit hakee jo kolmatta peräkkäistä voittoa vasta alkaneella KHL-kaudella. Nyt vastaan asettuu HC Vladivostok.

Jokereille kolmas voitto putkeen?

Jokerit on aloittanut uuden KHL-kautensa kahdella voitolla. Voitot Kunlunista 6-3 ja Amurista 3-1 ovat hieno aloitus Lauri Marjamäen taipaleelle joukkueen peräsimessä. Vaikka  kumpikaan voitetuista otteluista ei ole tullut KHL:n menestysehdokkaita vastaan, ei kauden alussa voittojen tärkeyttä voi väheksyä.

Amuria vastaan nähtiin jo paljon tiiviimpi ja enemmän yhteen pelaava nippu kuin kauden avauspelissä, joten suunta Jokereilla on oikea. Vastaavanlaisella pelillä pisteitä pitäisi tippua joukkueen laariin tasaisesti runkosarjassa. Toki kaikkien joukkueiden peli kehittyy syksyn aikana mutta Jokerit voi lähteä tuleviin viikkoihin suht rauhallisin mielin. Jokereille on kahden kierroksen jälkeen kuusi eri maalintekijää, eli maalinteon vastuu on jakautunut mukavasti usealle pelaajalle, Sakari Manninen on edelleen paras maalintekijä kahdella osumallaan.

HC Vladivostok on aloittanut kautensa tappiolla ja voitolla. Kauden avauksessa tuli voittomaalikisassa voitto Sotshia vastaan ja sen jälkeen tappio Spartak Moskovalle 1-3. Harjoitusotteluissa tuli vaan yksi voitto, ja kuvaavaa joukkueelle oli maalien päästäminen tasakentällisin sekä erikoistilanteissa.

Kuten edellisissä otteluissa, HC Vladivostok ei kuulu KHL:n suosikkeihin, ja Jokerit pääsee siis kehittämään peliään optimaalisessa otteuluohjelmassa. Kolmas kotiottelu putkeen on hyvä aloitus pitkälle ja raskaalle kaudelle ja ensimmäisten viikkojen aikana lyödään jo tahdit koko kautta ajatellen. Jokerit ottaa kolmannen peräkkäisen voiton laadukkaamman pelaamisen ja hyvän flow-tilan ansiosta. Hartwall-areenassa kotijoukkueen voitto tulee selkeällä marginaalilla.

Tuplaa voittosi näin:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Jos vetosi osuu, saat voitot kaksinkertaisena ilman kierrätysvaatimusta

Saat tuplasti voittoa ensimmäisellä vedollasi: Jokerit -1 – kerroin 2.52 (normaalisti 1.76)

Jos Jokerit voittaa yli yhdellä maalilla, voitat 20€ vedolla 50,40€ voiton.