Ikävä uutinen: Peräti neljälle suomalaislupaukselle näytettiin ovea NHL-leirillä

© Kuva: Juha Tamminen

Nappaa riskitön veto ja tienaa Mestiksen finaalista jopa 485 euroa!

NHL-leireiltä on lähetetty peräti neljä suomalaispelaajaa muihin maisemiin.

Tuoreimmat uutiset Pohjois-Amerikasta kertovat, että Tampa Bay Lightningin hyökkääjät Jonne Tammela ja Otto Somppi eivät jatka enää NHL-joukkueen mukana. Saman kohtalon kokivat myös Vancouver Canucks -hyökkääjä Petrus Palmu sekä Nashville Predators -puolustaja Joonas Lyytinen.

Yllämainitusta nelikosta kukaan ei ole pelannut vielä ainuttakaan NHL-ottelua. Kaikilta löytyy kuitenkin jo kokemusta Pohjois-Amerikan peleistä. Alustavasti jokainen nähdään tulevalla kaudella AHL-kaukaloissa.

Nappaa riskitön veto ja tienaa Mestiksen finaalista jopa 485 euroa!