Montreal Canadiensin ja kapteeni Max Paciorettyn tilanne on ollut jo kuukausia kuuma peruna, jota kaikki ovat seuranneet. Ei ole salaisuus, että Canadiens haluaa kaupata jenkkihyökkääjän, mutta sopivaa tarjousta ei ole vielä tullut.

Viime kaudella Stanley Cupin ratkaisseen maalin tehnyt Lars Eller, Paciorettyn entinen joukkuetoveri, kyllästyi tilanteeseen ja julkaisi Twitterissä oman mielipiteensä asiaan.

– Ystävänä toivon, että Max Paciorettyn tilanne ratkaistaan pian. Hän on ottanut kantaakseen yhden rankimmista taakoista jääkiekossa pukemalla kapteenin C-kirjaimen Montreal Canadiensin paidassa, ottaen vastuun ja syytökset asioista, jotka eivät ole hänen hallinnassaan. Samaan aikaan hän on ollut yksi lajin parhaista maalintekijöistä, Eller toteaa twiitissään.

– Hän on omistautunut ja välittää yhtä paljon kuin kuka tahansa, jonka kanssa olen pelannut. Mikä tahansa joukkue olisi onnekas saadessaan hänet.

Pacioretty itse on ilmaissut halunsa jäädä Montrealiin pitkällä sopimuksella.

Lars Eller

@lellerofficial
As a friend, I hope Max Pacioretty’s situation is resolved soon. He has shouldered one of the toughest jobs in hockey wearing the C for the CH, taking responsibility and blame for things beyond his control. At the same time being one of the top goal scorers in the game.

Lars Eller

@lellerofficial

Lars Eller

@lellerofficial
As a friend, I hope Max Pacioretty’s situation is resolved soon. He has shouldered one of the toughest jobs in hockey wearing the C for the CH, taking responsibility and blame for things beyond his control. At the same time being one of the top goal scorers in the game.
He is as committed and cares as much as anyone I’ve ever played with. Any team would be lucky to have him.