© Kuva: Mikko Taipale/Jokerit

KHL: Jokerit kohtaa Traktorin – reilu kotivoitto tuplakertoimella luvassa!

Jokerit-Traktor
Maanantaina 17.9 klo 18.30
KHL

Jokerit jatkaa komeassa liidossa KHL-kauttaan ja saa vastaansa kotonaan Traktorin. 

Jokerit on oikeasti KHL:n kärkeä

Helsingin Jokerien alkukausi on ollut menestys. Kuuden ottelun jälkeen takana on viisi voittoa ja yksi jatkoaika tappio SKA:lle. Jokerit pelaa tällä hetkellä tehokasta kiekkoa ja sen kiekkovarmuus on korkealla tasolla. Edellisessä ottelussa Vitjazia vastaan peli oli käytännössä ohitse jo ensimmäisen erän jälkeen. Jokerit voitti lopulta kamppailun helposti 4-1.

Lauri Marjamäen debyyttikausi Jokerien peräsimessä on alkanut positiivisissa merkeissä, ja eniten mieltä lämmittää tehokkuus. Joukkue on onnistunut laajalla rintamalla ja tehokkuus on jakautunut todella laajasti. Jos sama tahti jatkuu runkosarjan ajan, voi Jokerien ennustaa löytyvän korkealta sarjataulukosta.

Traktor on Jokereille tuttu vastustaja jo monen vuoden ajalta. Traktorin kausi on sujunut vaikeammissa merkeissä, sillä viiden ottelun jälkeen joukkueella on kaksi voittoa ja kolme tappiota. Huomonarvoista on että joukkue on hävinnyt peräti kolmesti kotonaan.

Jokerit ja Vitjaz ovat kohdanneet toisiaan ahkerasti viimeisten vuosien aikana. Viidestä viimeisestä kohtaamisesta Jokerit on voittanut kaikki ja kaksi edellistä reilusti 3-0 -lukemin.  Voittoputken voi hyvin veikata jatkuvan, sen verran vakuuttavaa meno on ensimmäiset viikot ollut. Kotikentällään Jokerit ei anna armopaloja Traktorille.

Tuplaa voittosi näin:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Jos vetosi osuu, saat voitot kaksinkertaisena ilman kierrätysvaatimusta

Saat tuplasti voittoa ensimmäisellä vedollasi: Jokerit -1 – kerroin 2.78 (normaalisti 1.89)

Jos Jokerit voittaa yli yhdellä maalilla, voitat 20€ vedolla 55,60€ voiton.

Jokerit -1 @1.89
1.89
Saat voitot tuplana ensimmäisestä vedostasi
PELAA HETI
Jokerit -1 @1.89
Saat voitot tuplana ensimmäisestä vedostasi
1.89
PELAA HETI