Yli 200 maalin NHL-tähtihyökkääjän sopimus katkolla ensi kauden jälkeen, päähuomio kuitenkin muualla – ”Minun on mentävä nyt terveys edellä”

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Philadelphia Flyersin todellisella työjuhdalla Wayne Simmondsilla on nykyistä sopimustaan jäljellä enää tuleva kausi.

Mikäli Simmonds ei pääse Flyersin kanssa sopimukseen jatkosta ennen ensi kesää, tulee hänestä 1.heinäkuuta 2019 rajoittamaton vapaa agentti.

30-vuotias kanadalaishyökkääjä kertoo NHL.comille, että alustavia keskusteluja jatkosopimuksesta on jo käyty. Hän kertoo kuitenkin päähuomionsa olevan aivan muualla.

– Minun on mentävä nyt terveys edellä ja osoitettava, että pystyn taas olemaan se pelaaja, joka olin kaksi vuotta sitten, Simmonds toteaa.

Viime kaudella pahoista loukkaantumisista kärsinyt Simmonds pelasi 75 ottelua summaten tehot 24+22=46, muttei omasta mielestään pystynyt lähellekään parhaimpaansa.

– Siihen nähden, että olin loukkaantunut en pelannut mielestäni mitenkään huonosti. Se ei silti ollut sitä mihin pystyn, hän korostaa.

Kauden mittaan hän kärsi muun muassa lantion alueen repeämästä, nivusvenähdyksestä, murtuneesta nilkasta, peukalon nivelsiteen repeämästä ja menetti lisäksi kertaalleen kuusi hammasta.

Koko viime kauden vaivannut lantion repeämä korjattiin kesällä leikkauksella ja Simmonds uskookin olevansa täydessä kunnossa Flyersin 14. syyskuuta alkavalla harjoitusleirillä.

– Olen ihan ok kunnossa ja työskentelen parhaillaan päästäkseni sataprosenttiseen vireeseen. Se on päämääräni. Haluan olla parhaimmillani kun kausi alkaa, Simmonds päättää.

Simmonds on pelannut NHL-urallaan 762 ottelua ja takonut niissä tehot 226+218=444.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS