Ottawa Senatorsilla on edessään muutosten aika. Joukkueen ympärillä on pyörinyt skandaaleja jo kuukausia, eikä puheet Erik Karlssonin kauppaamisesta ota laantuakseen.

Senatorsilla on kuitenkin esitellä faneilleen pala tulevaisuutta: Brady Tkachuk.

Yhdysvaltalaisen jääkiekon suurnimiin kuuluvan Keith Tkachukin nuorempi poika olisi voinut jatkaa yliopistouraansa, mutta päätti rustata nimensä NHL-sopimukseen. Se on päätös, joka saattaa nostaa hänet Kanadan pääkaupungin joukkueen fanien suosikiksi tai imaista hänet samaan vitsausten kitaan, jossa koko organisaatio jo rämpii.

Brady on kuin ilmetty isänsä. Puheesta huomaa myös, että poika on tullut isukkiinsa.

– Uskon itseeni. Tiedän kuitenkin, että minun on tehtävä vielä kovasti töitä. Olen siihen valmis niin fyysisesti kuin henkisestikin ja mikä tärkeintä, perheeni tukee minua. Olen todella lähellä unelmani toteuttamista, eikä mikään tule pysäyttämään minua. Tulen tekemään kaikkeni päästäkseni joukkueeseen, Tkachuk kuulutti NHL.comin haastattelussa.

Senatorsilla on yhdeksän peliä aikaa tarkkailla nuorukaisen otteita. Tämän jälkeen on päätettävä, että pysyykö hän NHL-joukkueen matkassa vai lähteekö hän AHL:ään tai Kanadan junioriliiga OHL:ään.