Suoraa puhetta: Patrik Laine paljasti minkälaisen NHL-sopimuksen haluaa Jetsiltä – ”Toivottavasti he ajattelevat samalla tavalla”

© Kuva: Getty Images

Patrik Laineen tulokassopimus päättyy ensi kesänä, joten katseet 20-vuotiaan maalitykin jatkopaperiin on jo kiinnitetty.

Selvää on se, että 44 maalia viime kaudella tykittäneen suomalaisen seuraava palkka tulee olemaan yksi NHL:n suurimmista. Laine ei kuitenkaan halua vielä turhaan stressata jatkosopimuksen valmistumisella.

– Meidän ei tarvitse kiirehtiä sen kanssa, koska minulla on vielä sopimus voimassa. Tietenkin se yksi asia jonka haluan kuitenkin valmistuvan. Mutta meillä ei ole kiirettä tämän kanssa, Laine sanoi NHL.comin haastattelussa.

– Minua ei oikeasti kiinnosta se. Oikeasti, siihen ei ole mitään kiirettä. Voin tehdä sen tänä kesänä tai sitten ensi kesänä. Sillä asialla ei ole väliä, nuorukainen vakuutti.

Laine kuitenkin tietää minkälaisen sopimuksen hän haluaa.

– On aina helpompaa jos sopimus on pitkäkestoinen, jotta ei tarvitse miettiä uutta sopimusta vähään aikaan. Haluan pysyä Jetsissä, ehdottomasti. Pitkäkestoinen sopimus on se, jonka haluan ja toivottavasti he ajattelevat samalla tavalla, Laine kertoi.


Lunasta 50€ ilmainen live-veto Huuhkajien EM-avaukseen! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista ja tee talletus.
  2. Lyö vähintään 1€ 1×2-veto Suomelle Liechtensteinia vastaan.
  3. Suomen voittaessa saat 50€ ilmaisen livevedon Suomen ensimmäiseen EM-otteluun!