SaiPan voitto ei herättänyt hehkutusta – ylimääräinen neppailu harmitti

Miro Heiskanen ja Patrik Laine vastakkain! Hyödynnä vihje ja lunasta talletusbonus!

SaiPa juhli lauantaina Imatralla pelatun Bauer-turnauksen voittoa. Perjantaina SaiPa oli voittanut KooKoon ja loppuottelussa SaiPa voitti Jukurit 2-1.

SaiPan valmentaja Tero Lehterä ei ollut joukkueensa kokonaisesitykseen tyytyväinen.

– Toisessa erässä meillä oli ajoittain erittäin mallikasta pelaamista. Ehkä siinä ne tilanteet joita hallittiin aiheutti sen, mitä kolmannessa erässä tapahtui. Ei pysynyt paketti kolmannessa enää kasassa, Lehterä sanoi SaiPan verkkosivuilla.

Lehterä kuvaili epätasaisuutta päänsäryksi.

– Voittaminen on tietysti aina kivaa. Siihen luonnollisesti tähdätään, jotta tekeminen olisi hyvää. Ensimmäisessä erässä siihen ei päästy, toinen oli selkeästi meidän paras erä. Tiivistimme siinä puolustuspelaamista ja toiveissa oli, että se olisi kantanut kolmanteen erään. Pelaaminen kolmannessa meni ylimieliseksi neppailuksi, emmekä viitsineet puolustaa kunnolla. Kolmas erä oli vähän sellainen 20 minuutin päänsärky, Lehterä arvioi.

SaiPa lukeutui Liigassa viime kaudella positiivisiin yllättäjiin. Joukkue eteni puolivälieriin saakka.

Miro Heiskanen ja Patrik Laine vastakkain! Hyödynnä vihje ja lunasta talletusbonus!