KHL:ssäkin pelannut isokokoinen suomalaispuolustaja hakee uralleen uutta nostetta – siirtyy eksoottiseen sarjaan entisen Liiga-pelaajan alaisuuteen

© Kuva: Juha Tamminen

Puolustaja Santeri Saari hakee uralleen uutta nostetta maisemanvaihdoksella.

23-vuotias Saari on allekirjoittanut sopimuksen itävaltalaisen, monikansallista Erste Ligaa pelaavan Vienna Capitalsin kakkosjoukkueen kanssa.

192-senttinen ja 98-kiloinen Jokeri-kasvatti pääsee puhumaan uuden seuransa pukukopissa myös suomea, sillä joukkueen päävalmentajana toimii tulevalla kaudella entinen Liiga-pelaaja Santeri Heiskanen. Lisäksi joukkueen hyökkäyspäätä vahvistaa kuopiolaislähtöinen Timo Hiltunen.

Saarelta löytyy jo runsaasti kokemusta kovatasoisista liigoista. Hän on pelannut yhdeksän KHL-ottelua Jokereiden riveissä. Lisäksi mieheltä löytyy SM-liigakokemusta 60 ottelun verran, viimeksi HPK:sta kaudelta 2015-2016.

Viime kaudella hän pelasi Mestistä Espoon Unitedissa tehden 42 ottelussa tehot 2+6=8.