Tapparan päävalmentaja Jukka Rautakorpi kertoi, miten joukkue on valmistautunut tulevaan kauteen ja mitä saamme odottaa tulevaisuudelta.

Tapparan kausi käynnistyy toden teolla perjantaina, kun joukkue pelaa ensimmäisen Champions Hockey Leaguen ottelunsa norjalaista Storhamaria vastaan.

– Olemme ehtineet pelata neljä harjoitusottelua ja ne ovat olleet ihan hyviä pelejä. Olemme ajaneet kokoonpanoja ja joukkuetta sisään. Pidämme tietoisesti leveää rinkiä, sillä tarvitsemme paljon pelaajia. Sadan pelin kausi on tulossa ja pitkä retki edessä, Rautakorpi pohtii.

Päävalmentajan mielestä seuran omien junioreiden tulevaisuus näyttää hyvältä.

– Saa nähdä tuleeko tuleva kausi liian aikaisin, mutta meillä on tulossa muutamia omia kasvatteja jotka ovat todella hyviä. He ovat harjoitelleen kanssamme, jotta saisimme vietyä heitä eteen päin. Mestis on myös hyvä paikka kehittää nuoria pelaajia.

Kristian Tanus, Kasper Simontaival ja Patrik Puistola ovat kolme todella lahjakasta hyökkääjää. He ovat nuoria poikia, mutta pärjäävät jo hienosti tuolla miesten seassa. Odotan innolla heidän kehittymistään.

Storhamarin ja Tapparan ottelu alkaa perjantaina 31.8. klo 20.30.

C More näyttää kaikki suomalaisjoukkueiden CHL-ottelut suorina lähetyksinä suoratoistopalvelussa www.cmore.fi.

Teksti: Timo Harvey