Jatkuuko Edmonton Oilersin tervanjuonti? – ”Olemme liian hyviä, että emme olisi mukana”

© Kuva: Getty Images
TPS ja Sport ottavat yhteen! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Edmonton Oilersilla riittää NHL:n kärkivarauksia, mutta nuorista huippupelaajistaan huolimatta joukkue on alisuorittanut vuodesta toiseen. Oilersin saksalaishyökkääjä Leon Draisaitl lupaa menoon muutosta.

– Luulen, että olemme liian hyvä joukkue, jotta emme olisi mukana taistelemassa pudotuspelipaikasta. Ja jos olemme, ei se riitä. Luulen, että meillä on pelaajia, jotka pystyvät siihen. Nyt on pelaajista kiinni sen todistamiseen, Draisaitl sanoi NHL:n eurooppalaispelaajien mediatilaisuudessa.

Draisaitlin kanssa samoilla linjoilla on Connor McDavid. Hän ilmoitti aiemmin elokuussa, ettei viime kausi vastannut Oilersin standardeja. McDavid painottaa, että Oilersilla on tärkeää päästä todelliselle tasolleen.

Kevät 2017 oli Oilersilta lupaava, joukkueen päästyä toisella pudotuspelikierroksella seitsemänteen peliin. Viime kaudella tuli sitten mahalasku ja pudotuspelipaikka jäi haaveeksi.

TPS ja Sport ottavat yhteen! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!