Hurja siirtospekulaatio! NHL-seurat supertähti Erik Karlssonin kintereillä

© Kuva: Getty Images

Ottawa Senatorsin kapteeni Erik Karlsson on tällä hetkellä NHL:n siirtomarkkinoiden mielenkiintoisin nimi, vaikkei hän välttämättä ole siirtymässä mihinkään.

Ottawa Sun –lehden toimittaja Bruce Garrioch uskoo kuitenkin, että ruotsalaistähdellä on ainakin kaksi eri vaihtoehtoa, mikäli siirto tapahtuu uusiin maisemiin.

– Vancouver ja Anaheim saattavat potkia hieman renkaita Karlssonin suhteen, sillä heiltä löytyvät riittävät voimavarat kaupan sinetöimiseen. Canucks pyrkii pääsemään seuraavalle tasolle uudelleenrakennuksessaan nyt kun Trevor Linden lähti lätkimään, Garrioch spekuloi artikkelissaan.

Karlssonin nykyistä NHL-sopimusta on jäljellä enää yksi vuosi. Hänen sopimuksessaan on myös siirron estävä pykälä, joka rajoittaa hänen kauppaamistaan kymmeneen, pelaajan itsensä valitsemaan seuraan. Tällä hetkellä ei ole tiedossa, mitkä nämä seurat ovat.

Karlssonin kintereillä on ollut viime aikoina useita seuroja. Ainakin Tampa Bay Lightning, Dallas Stars, San Jose Sharks ja Vegas Golden Knights ovat osoittaneet kiinnostustaan ruotsalaistähteä kohtaan.