Chicagon nuori timantti vaati siirtoa toiseen NHL-seuraan – ei saanut tahtoaan läpi, joten valitsi KHL:n!

© Kuva: Getty Images

Uutisoimme kesäkuussa, että venäläisvahti Ivan Nalimov esitti Chicago Blackhawksille vaatimuksen, että he kauppaisivat hänen oikeutensa toiseen NHL-seuraan.

KHL:ssä koko uransa pelanneen Nalimovin agentti Shumi Babaev kertoi The Athletic -lehdelle, että hänen suojattinsa haluasi siirtyä jo tällä kaudella NHL:ään, mutta se ei ole mahdollista koska Blackhawksilla on tällä hetkellä aivan liian monta maalivahtia. Erityisesti suomalaisvahti Kevin Lankisen saapuminen vapaana pelaajana Blackhawksiin oli vikatikki 23-vuotiaalle venäläislupaukselle.

Nalimov purki kesän alussa sopimuksensa KHL-seura Salavat Julajev Ufan kanssa NHL-siirron toivossa. Nuori venäläistorjuja ei kuitenkaan päässyt NHL:ään, koska Blackhawks ei suostunut kauppaamaan häntä pois.

Nalimov teki elokuun 6. päivä ratkaisunsa uransa jatkosta siirtymällä KHL:n kiinalaisseuraan Kunlun Red Starsiin yhden vuoden mittaisella sopimuksella.

Uutista päivitetty 6. elokuuta kello 18:20:

Babaev sanoi maanantaina The Athletic -lehdelle, että Nalimov ja Blackhawks ovat jälleen sovussa, eikä siirtopyyntö ole enää voimassa. Blackhawks omistaa Nalimovin oikeudet vielä kolme vuotta ja seura odottaa huippulupauksen saapumista NHL:ään ensi vuonna.