Suomalaishyökkääjä Erik Haula odottaa jo tulevaa NHL-kautta.

26-vuotias suomalaissentteri pelasi kuluneella kaudella mainiosti, kun Vegas Golden Knights marssi aina Stanley Cup -finaaleihin saakka. Finaalisarjassa tie nousi kuitenkin lopulta pystyyn, kun Washington Capitals nappasi mestaruuden. Haula uskoo, että finaalisarjan tappiosta joukkue saa voimaa myös tulevaksi kaudeksi.

– Tappio on yksi niistä asioista, joista ei mielellään puhu. Mutta kyllähän se pysyy mielessä siihen asti, kunnes uusi kausi alkaa. Meidän täytyy vain kääntää tappio voimavaraksi tällä kaudella, suomalaishyökkääjä pohti NHL.comin haastattelussa.

Haulan rooli saattaa muuttua myös hieman ensi kaudeksi, sillä Golden Knights kaappasi siirtomarkkinoilta itselleen Paul Stastnyn, joka onnistui keväällä mainiosti Winnipeg Jetsissä.

– En tunne Stastnya henkilökohtaisesti, mutta olen pelannut sen verran häntä vastaan, että tiedän, millaista se on. Häntä vastaan on vaikea pelata, ja hän nousee aina esiin ratkaisevissa otteluissa ja pelaa hyvin. Hän on hyvä ja kokenut pelaaja ja erittäin hyvä lisä joukkueeseemme, Haula kehuu.