Tulokaspysti vietiin naaman edestä! Venäläislupaus lähettää Eeli Tolvaselle tylyt terveiset: ”Voin palauttaa palkinnon”

© Kuva: Getty Images

KHL:n palkintojenjakotilaisuudessa koettiin viime kauden päätteeksi jättimäinen yllätys, kun vuoden tulokkaaksi ei valittukaan Jokereiden Eeli Tolvasta.

Nuori suomalaistähti teki sarjassa välillä mitä halusi, kun hän rikkoi ennätyksiä, ja tykitti KHL:ssä upeat 19 maalia ja 36 tehopistettä. Tämän uskottiin riittävän vuoden tulokas -palkintoon, mutta kuinkas kävikään.

Kyseisen pokaalin pokkasi lopulta Traktor Tsheljabinskin Vitali Kravtsov, jolla ei ollut paljoakaan annettavaa KHL:n runkosarjassa, jossa hän keräsi ainoastaan seitsemän tehopistettä. Pudotuspeleissä Kravtsov oli sen sijaan hyvässä iskussa, kun 16 otteluun syntyi kuusi maalia ja viisi syöttöpistettä.

Kravtsovin mukaan palkinto tuli oikeaan osoitteeseen.

– Luulen, että valinta kääntyi suurimmilta osin minun edukseni. Pelasin hyvät pudotuspelit, Eeli pelasi loistavan runkosarjan. He valitsivat minut, mutta jos he haluavat muuttaa mielensä, voin toki palauttaa palkinnon. Kun tapaan Eelin, voin kysyä häneltä, haluaako hän tämän palkinnon. Jos hän sanoo haluavansa, annan sen hänelle, Kravtsov letkautti KHL:n verkkosivuilla.