NHL:ssä viritellään jättikauppaa! Tähtipelaaja tulilinjalla – perässä neljä eri NHL-seuraa

© Kuva: Getty Images

Carolina Hurricanes allekirjoitti tiistaina nelivuotisen ja 18,25 miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen puolustaja Calvin de Haanin kanssa.

Tämä siirsi tulilinjalle välittömästi seuraa vuodesta 2011 lähtien edustaneen tähtipakki Justin Faulkin. Rightin-puolen puolustajan tiedetään olleen jo pitkään erilaisten siirtohuhujen kohteena, mutta nyt hänen kauppaamisensa on vain ajan kysymys.

Hurricanesin GM Don Waddell kertoi hiljattain The News & Observerin toimittaja Chip Alexanderille, ettei seuralla ole vielä kiirettä tehdä päätöstä Faulkin suhteen. Hän kuitenkin lisäsi, että aikoo harkita eri vaihtoehtoja.

Viimeisten spekulaatioden osalta Faulkin kintereillä on ainakin neljä NHL-seuraa: Chicago Blackhawks, Edmonton Oilers, New York Islanders ja Toronto Maple Leafs.