Myllerryksessä oleva New York Islanders kävi kaupoilla – NHL-jumbojoukkueen ruotsalainen liittyy seuran monikansalliselle maalivahtiosastolle

© Kuva: Getty Images

New York Islanders vahvistaa maalivahtiosastoaan. Seura tiedotti hankkineensa ruotsalaisen Robin Lehnerin riveihinsä kauden 2018-19 kattavalla sopimuksella.

Lehnerin sopimus on arvoltaan 1,5 miljoonaa dollaria.

Ruotsalaisvahti on pelannut urallaan 219 NHL-ottelua. Viime kaudella hänen epäkiitollinen tehtävänsä oli vartioida liigan kehnoimman joukkueen, Buffalo Sabresin maalia. Hän pelasi 53 ottelua kunnioitettavalla torjuntaprosentilla 90,8. Maaleja meni selän taakse 3,01 ottelua kohden.

Melkosessa myllerryksessä kapteeninsa John Tavaresin lähdön vuoksi viime päivät ollut Islanders tarvitsi uuden maalivahdin, kun viime kaudella 54 ottelua saarelaisten riveissä torjunut Jaroslav Halak suuntasi Boston Bruinsiin.

Joukkueen maalivahtiosastolla ovat entuudestaan saksalaisvahti Thomas Greiss, sekä suomalainen Christopher Gibson.