Melkoisena kiertolaisena tunnettu ex-kiekkotähti teki elämänmuutoksen – Jätti alkoholin ja sokerin, paino putosi rutkasti!

Entinen kiekkotähti Hannes Hyvönen hehkuttaa Instagram-tilillään laihtuneensa reilut kymmenen kiloa noin puolessa vuodessa.

Nykyään personal trainerina työskentelevä Hyvönen kertoo päivityksessään jättäneensä alkoholin, sokerin ja ruvenneensa syömään terveellisesti viisi kertaa päivässä. Vaikutus ei ole näkynyt pelkästään karisseina kiloina.

– Suurin ero on yleisessä fiiliksessä. Energiatasot sekä muukin vireystila on ylhäällä ja esimerkiksi unenlaatu on parempaa kuin koskaan, Hyvönen hehkuttaa.

Melkoisena kiekkokiertolaisena urallaan tunnettu Hyvönen pelasi Liigassa TPS:n, Bluesin, HIFK:n, Ilveksen, Jokereiden ja Kärppien riveissä 407 ottelua takoen niissä tehot 150+138=288. Liigamestaruutta hän juhli yhteensä kolmesti.

Lisäksi hän pelasi urallaan Ruotsissa, Sveitsissä ja Norjassa, sekä edusti KHL:ssä Dynamo Minskia, Traktor Tšeljabinskia ja AK Bars Kazania, jossa voitti Gagarin Cupin vuonna 2010.

NHL:ssä hän piipahti vuosina 2001-2003 42 ottelun verran saldonaan neljä maalia ja viisi syöttöä.

Maajoukkueessa hyökkääjän suurin saavutus oli MM-pronssi vuodelta 2006.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.