Huippunimiä tarjolla! Neljä Leijonista tuttua pelaajaa ilman sopimusta – palaako osa Liigaan?

© Kuva: www.severstalclub.ru

Uusi KHL-kausi lähenee jo kovaa vauhtia, mutta osalla suomalaisista ei ole vielä seuraa ensi kaudeksi.

Suomalaisittain tilanne on juuri tällä hetkellä sellainen, että neljä Leijonistakin tuttua pelaajaa on vielä ilman sopimusta.

Kovimpina niminä siirtomarkkinoilla vapaina pyörivät hyökkääjä Oskar Osala sekä Jonas Enlund. Molemmat pelaajat ovat kansainvälisen tason pelaajia, joille uskoisi löytyvän ottajia monista muistakin sarjoista kuin KHL:stä. Näiden pelaajien kohdalla mahdollinen Suomeen paluu ei vaikuta vielä kovin ajankohtaiselta.

Edellä mainittujen pelaajien lisäksi hyökkääjä Petteri Wirtanen ja puolustaja Joonas Järvinen ovat vielä vapaana. Pelaajista etenkin Järvinen on pyörinyt siirtohuhuissa myös mahdollisen Liiga-paluun suhteen.

KHL:n vapaat suomalaispelaajat:

Oskar Osala, Metallurg Magnitogorsk
Jonas Enlund, Sibir Novosibirsk
Petteri Wirtanen, Jokerit
Joonas Järvinen, Kunlun Red Star