Colorado Avalanche ilmoitti tiistaina, että he eivät aio pitää venäläishyökkääjä Nail Jakupovin oikeuksia. (Lue lisää tästä.)

Jakupov pelasi kelvollisen runkosarjan summaten 58 ottelussa yhdeksän maalia ja 16 tehopistettä. Avalanche ei kuitenkaan halunnut käyttää mahdollisuuttaan jatkaa entisen NHL:n ykkösvarauksen sopimusta.

Jakupovin huhuttiin jo monesta lähteestä siirtyvän KHL:ään, mutta 24-vuotiaan hyökkääjän isä, KHL-seura Neftekhimikin GM Ral Jakupov varmisti, että hänen poikansa tavoittelee jatkoa NHL:ssä.

– Totta kai Neftekhimikin GM:nä haluaisin nähdä hänet joukkueessani. Olisin todella iloinen siitä. En ole ollut mukana hänen tekemisissään pitkään aikaan, mutta tiedän, että hänen agenttinsa neuvottelee aktiivisesti kolmen NHL-seuran kanssa. Hän haluaa jäädä NHL:ään. Isänä olen todella ylpeä hänen 350 NHL-ottelustaan, sarjassa jossa jokainen unelmoi pelaavansa. Olen iloinen jokaisesta minuutista, jonka hän pelaa NHL:ssä. Hän omistautuu täysin työhönsä, Ral Jakupov kertoi venäläislehti TASSin haastattelussa.