Yli tuhannen NHL-pelin konkari sanoi sen suoraan – KHL ei ole lähelläkään NHL:ää: ”Olemme kaikessa jäljessä”

© Kuva: Getty Images
NHL:ssä huippumatsi Colorado - Vegas! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Päättyneellä kaudella Ak Bars Kazanin riveissä Gagarin Cupin voittanut Andrei Markov sanoi ääneen sen, mitä moni ajattelee itsestäänselvyytenä: KHL ei ole lähelläkään NHL:ää.

– Seurojen sisäiset asiat ovat täällä kunnossa. Ak Bars tarjosi hyvät oltavat perheellemme. Minulle tärkeintä on, että perheellä on hyvä olla. Toinen asia on kaukalot, mutta niihin minun täytyy vain tottua. Kolmanneksi sanoisin, että KHL väittää haluavansa olla samantasoinen ja samanlainen sarja kuin NHL, mutta oikeasti emme ole edes lähelläkään, Markov tylytti venäläislehti Business Sport Onlinen haastattelussa.

Päättyneeksi kaudeksi takaisin Venäjälle palannut konkaripuolustaja löytää runsaasti parannettavaa olosuhteista ja turvallisuudesta. Esimerkiksi joustokaukaloa ei vieläkään jokaiselta KHL-areenalta löydy.

– Olemme kaikessa jäljessä. Organisaatioista kaikkeen muuhun myös. Jos KHL haluaa olla samalla tasolla NHL:n kanssa, niin miksi he eivät tee samoja sääntöjä kaikille?

– Ymmärrän, että jokaisella seuralla on erilainen areena, mutta jokainen voi kasata samanlaisen kentän, laidat ja pleksit. Edes Kazanissa tai Pietarissa ei ole sellaista (turvallista kaukaloa) – puhumattakaan Podolskista, joka on kaunis paikka, jossa on jättimäiset laidat. Ne ovat aivan kuin betonia, Markov kummastelee.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

NHL:ssä huippumatsi Colorado - Vegas! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!