Yli 600 Liiga-ottelun hyökkääjä salaperäisenä: ”Kiva pelata Suomessa ensi kaudella”

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Porin Ässien kasvatti Matti Kuparinen on edelleen ilman sopimusta. Yli 600 ottelua Liigassa pelannut keskushyökkääjä on viettänyt viimeiset kolme kautta kasvattajaseurassaan, mutta nyt vaikuttaa siltä, että tie on viemässä muualle.

Kokenus Liiga-pelaaja julkaisi Twitterissä salaperäisen viestin, joka käynnisti välittämästi huhut, että ensi kaudella Kuparinen edustaisi Ässien verivihollista Rauman Lukkoa. Se ei jää ainakaan tulkinnan varaan, että Kuparinen pelaa Suomen kentillä.

– Kiva pelata Suomessa ensi kaudella, hyökkääjä twiittasi.

Viestissä huomio kiinnittyy loppuun laitettuun kettu-emojiin. Ketun pää on ollut Lukon symboli jo pitkään, vaikkakin sitä ei olla nähty logossa vuosikausiin.

Toinen vaihtoehto voisi olla, että ura jatkuu Mestis-seura Joensuun Jokipojissa, jonka tunnuksena komeilee kettu. Myös Tampereen Ilves voisi olla Kuparisen tuleva osoite, kun ilves-emojia ei olla vielä keksitty.

Tiedä sitten, josko Kuparinen vain kiusaa faneja, eikä siirry Ässistä minnekään. Mies on tietävästi ollut pitkään Lukko-vastainen, joten hyppy pahimman kilpakumppanin leiriin olisi ehkä kesän suurin siirtouutinen.

Kuparisen lyhyt, mutta mystinen viesti antaa ymmärtää, että sopimus julkaistaan lähipäivinä.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!