Washington Capitals-Vegas Golden Knights
Tiistaina 5.6 klo 03.00
NHL

Stanley Cupin finaalisarja jatkuu Washingtonin jälkimmäisellä kotiottelulla. Sarja on isännille tilanteessa 2-1, joten neljännen ottelun merkitys on todella suuri.

Washington pääsi jyvälle Vegasin pelisysteemistä

Washingon haki ansaitun 3-1 – voiton Vegasista kotonaan viikonloppuna. Runkosarjassa ja finaalisarjan ensimmäisessä ottelussa Vegasin pelityyli ja – taktiikka aiheuttivat Washingtonille vaikeuksia, mutta toisesta ottelusta eteenpäin joukkue on pystynyt vastaamaan Vegasin taktisiin liikkeisiin.

Jevgeni Kuznetsovin loukkaantuminen ei ollut niin paha kuin alkuun joukkueen sisällä pelattiin, ja venäläistähti oli totutusti isossa roolissa viikonlopun kolmannessa finaalissa. Yhteispeli Alexander Ovetchkinin kanssa on silmiä hivelevää ja venäläiskaksikko yrittää viedä joukkueensa aina mestaruuteen asti vaikka väkisin.

Vegas näytti väsyneeltä kolmannessa ottelussa. Ensimmäisen erän kaksi tolppalaukausta olivat suunnilleen vaarallisinta mitä joukkue pystyi esittämään. Etenkin Erik Haulan luotsaama kakkosketju oli aivan yössö viime ottelussa, jossa se merkkautti itselleen teholukeman -3. Nähtyä romahdusta ei saa enää tulla, tai mestaruus jää vain haaveeksi, Vegas tarvitsee apuja kaikilta neljältä ketjultaan.

Pudotuspeleissä hävinnyt joukkue tapaa yleensä parantaa seuraavaan peliin, mutta tasoero näytti pelottavan suurelta kolmannessa ottelussa. Washingtonilla on nyt taitoetunsa lisäksi momentum puolellaan, joka tekee siitä erittäin vaarallisen joukkueen. Washington lyö sarjan kotonaan jo katkon paikkaan ja nappaa kotivoiton.

Lyö vetosi ilman riskiä hävitä:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Sinulle hyvitetään 25€ ilmaisveto ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua. Lisäksi saat vielä kaupan päälle toisen ilmaisvedon 7 päivän kuluttua.

LYÖ VETOA: Washington voittaa – kerroin 2.23!

Jos Washington voittaa ottelun, saat 25€ panoksella 55,75€ voiton sekä kaupan päälle 50€ ilmaisvedot.
Jos Vegas voittaa tai ottelu päättyy tasan, saat 25€ vedon lyötyäsi joka tapauksessa 50€ ilmaisvedot.