Washington Capitals ja Vegas Golden Knights ovat tahkonneet jo kaksi Stanley Cup -finaaliottelua. Avauspelin vienyt Vegas taipui toisessa ottelussa, ja sarja jatkuu lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Washingtonissa tasatilanteessa.

Jälkimmäinen ottelu toi Capitalsille myös huonoja uutisia. Joukkueen kevään sensaatiopelaajiin kuuluva Jevgeni Kuznetsov joutui jättämään pelin kesken ylävartalovamman takia. Pelaajan käteen oli tullut vamma, ja vamman vakavuutta ei haluta paljastaa.

Kuznetsov oli saapunut Washingtonin lentoasemalle pidellen kättään piilossa kameroilta. Ele sai joukkueen kannattajat huolestumaan. Pelko vaikuttaa kuitenkin olevan ylimitoitettua, sillä pelaajan tilanteesta on tullut uutta tietoa.

Capitals järjesti tänään ylimääräisen harjoituksen, joka oli pelaajille vapaaehtoinen. Paikalle saapuneet kannattajat yltyivät isoon riemuun, kun he näkivät Kuznetsovin harjoittelemassa muiden pelaajien kanssa.

Isabelle Khurshudyan

@ikhurshudyan
Evgeny Kuznetsov on the ice for optional practice.

Päävalmentaja Barry Trotz on paljastanut, että venäläishyökkääjän tilannetta seurataan päivittäin. Käsivamma ei vaadi akuuttia hoitoa, ja kun Stanley Cup -finaalit ovat käynnissä, Kuznetsov saanee pelata kolmannessa pelissä, vaikkakin siinä on omat riskinsä.