Vegas-faneille helpottava uutinen – sensaatiopelaaja esitti vilpittömän toiveen: ”Haluan päättää urani täällä”

© Kuva: Getty Images

NHL:n tulokasseura Vegas Golden Knights pääsee keskittymään ensi kauden joukkueen rakentamiseen, kun Stanley Cup -finaalit ovat viimein ohitse.

Sillä on edessään muutamia elintärkeitä jatkosopimuksia mietittävänä, joista yhtä kaavaillaan joukkueen ykkösvahdille.

Pittsburgh Penguinsista Vegasiin siirtynyt Marc-Andre Fleury kuului joukkueen ehdottomiin sankareihin, kun joukkue raivasi tiensä finaaleihin. Maalivahdin sopimus on päättymässä vuoden päästä, ja seura haluaa pitää torjujastaan kiinni, joten ilman ihmeitä, uusi jatkopahvi saattaa syntyä seuraavien viikkojen aikana.

Vegas-fanien onneksi, Fleury haluaa myös jäädä kasinokaupunkiin. Hän kertoi Las Vegas Sun -lehdelle, että Pittsburghissa hänestä tuntui, ettei hän enää pysynyt NHL-arjessa mukana. Asenne kuitenkin muuttui täysin, kun pelit käynnistyivät Vegasissa, ja joukkue sekä maalivahti alkoivat menestymään.

– Vegas antoi minulle mahdollisuuden tehdä sitä mitä rakastan, enkä halua enää mennä minnekään. Haluan päättää urani täällä, maalivahti kommentoi.

Fleury palkkapyyntö ei ole näillä näkymin ongelma, sillä Vegasin ero palkkakaton ylärajaan on tällä hetkellä massiivinen 26,6 miljoonaa dollaria.

Vegasin avainpelaajistoon kuuluvien James Nealin ja David Perronin sopimukset päättyvät tänä kesänä, mutta myös he toivovat jatkavansa seurassa.