Varaamaton Liiga-puolustaja kutsuttiin NHL-seuran harjoitusleirille – mukana myös kaksi huippulupausta

Montreal Canadiens on julkaissut 40 pelaajan listan, jotka osallistuvat huomenna alkavalle harjoitusleirille. Kutsun saaneista erityisesti kesän kolmosvaraus Jesperi Kotkaniemeä odotetaan antamaan näyttöjä.

Kotkaniemen lisäksi, myös kakkoskierroksen varaus Jesse Ylönen pääsee esittelemään taitojaan valmennusjohdolle. Kaksikko jatkaa todennäköisesti vielä ensi kauden Suomessa, Kotkaniemi Ässissä ja Ylönen Pelicansissa, ellei Montreal tee yllätysratkaisuja.

Leirillä nähdään myös kolmas suomalainen. Montreal kutsui mukaan KalPassa pelaavan Otto Leskisen, jota ei ikinä varattu NHL:ään. 21-vuotias puolustaja on pelannut koko uransa Suomessa, ja viimeisen kahden kauden aikana vyölle on tarttunut 102 Liiga-ottelua.

Montrealin joukoissa ei nähdä Joni Ikosta, joka kärsii tällä hetkellä alaraajavammasta. Vamma tarvitsi leikkausta, joka pitää miehen sivussa tositoimista joulukuuhun asti.