Vaihtokauppa: Pittsburgh kauppasi taiturimaisen NHL-hyökkääjän – Rasmus Ristolaiselle uusia pelitovereita!

© Kuva: Getty Images

Pittsburgh Penguins on kaupannut hyökkääjä Conor Shearyn ja puolustaja Matt Hunwickin Buffalo Sabresiin. Vaihdossa Penguins saa takaisin neljännen kierroksen varausvuoron (2019), joka voi muuttua kolmanneksi varausvuoroksi tiettyjen ehtojen täytyttyä.

26-vuotias Sheary pelasi päättyneellä kaudella 79 ottelua tehopistein 18+12=30. Kausi oli suuri pettymys kolmen miljoonan dollarin palkkaa tienaavalle hyökkääjälle, joka nakutti edelliskaudella 61 ottelussa tehot 23+30=53.

Sheary ja Hunwick saapuvat nuoreen Sabres-joukkueeseen, joka on todellisen uudelleen käynnistyksen kohteena. Hunwick pääsee taistelemaan peliajasta suomalaispuolustaja Rasmus Ristolaisen kanssa.