Suomalaislupauksen nopeus herättää ihastusta – sukujuuretkin mainittiin: ”Kuka hänen isänsä on?”

© Kuva: Getty Images

Montreal Canadiens nappasi toisen suomalaisvarauksen toisella kierroksella, kun Espoo Unitedin hyökkääjä Jesse Ylösestä tuli seuran omaisuutta. Varausnumero oli 35.

Canadiensin pelaajatarkkailusta vastaava Trevor Timminsin sanoista lienee lupa päätellä, että Ylönen on nykyajan jääkiekolle tyypillinen pelaaja.

– Tiedättekö kuka hänen isänsä on? Hänellä on hyvät sukujuuret, Timmins aloitti Montreal Gazetten haastattelussa. Jesse Ylösen isä, Juha Ylönen, pelasi urallaan 341 NHL-ottelua ja edusti Suomea arvokisoissa moneen otteeseen.

– Hän on nuori kaveri, joka on ilmiömäisen nopea pelaaja. Hän tekee hyviä suorituksia kovassa nopeudessa. Hän pelaa peliä todella nopealla tempolla. Hänellä on runsaasti potentiaalia, todella paljon, mutta hänellä on silti vielä fyysisesti ja jääkiekkoilijana paljon kasvettavaa. Tykkäämme hänestä erittäin paljon ja näemme hänessä todella paljon potentiaalia tulevaisuuttamme ajatellen.

 


St. Louis Blues – Florida Panthers | Kissapaidat vahvoilla Missourissa!

Floridan ruuti on kuivaa! Joutuuko Ville Husso jälleen kiekkosateeseen?