Nyt on hurja hype! Jättiyleisö hurrasi NHL:n ykkösvaraukselle ensimmäisissä harjoituksissa

© Kuva: Getty Images

Buffalo Sabres sai viime viikonloppuna pidetystä NHL:n varaustilaisuudesta mitä halusi – ruotsalaisen puolustajalupauksen Rasmus Dahlinin.

Nyt Dahlin on harjoitellut ensimmäisen kerran Sabresin pelaajana – ja hurmannut kiekkohullun kaupungin kertaheitolla.

Dahlin, 18, harjoitteli Sabresin nuorten pelaajien leirillä keskiviikkona. Harjoituksia, siis joukkueen tulevaisuuden lupausten ensimmäisiä harjoituksia keskellä kuuminta kesää, seurasi arviolta 1800 katsojaa, nhl.com kertoo.

Noin puolet harjoitusten seuraajista oli ollut paikalla jo yli puoli tuntia ennen treenien alkua. Osalla oli päällään Dahlinin nimellä ja numerolla 26 varustettu Sabresin paita. Riehakkaimmat olivat painattaneet t-paitojensa etupuolelle tekstin ”Dahlintown” eli Dahlin-kaupunki.

Katsomo kohisi joka kerta Dahlinin koskiessa kiekkoon, ja yleisö hurrasi äänekkäästi aina tämän tehdessä maalin – siis harjoituksissa.

Dahlin oli kokemuksesta häkeltynyt.

– Ikinä ennen harjoituksissa ei ole ollut yleisöä, joka hurraa tehtyäni maalin. Oli tämä erilaista. Ja hauskaa, Dahlin sanoi nhl.comille.

Vuosia NHL:n pohjamudissa rämpineen Sabresin kannattajat ovat todella kaivanneet joukkueeseen uutta supertähteä. Nyt sellainen on saapunut, ja kaupunki on ottanut ruotsalaisnuorukaisen vastaan avosylin.

– Näiden muutaman päivän aikana, jotka olen ollut täällä, kaikki ovat olleet erittäin ystävällisiä ja toivottaneet onnea. Tämä on ollut aivan mahtavaa. Rakastan tätä. En malttaisi odottaa kauden alkamista, Dahlin sanoi.

Katso alta Sabresin fiilistelytviiti Dahlinin ensimmäisistä harjoituksista.