NHL-seuran GM paljastaa: Liigassa ihastuttanut puolustaja lähellä sopimusta – ”Katsotaan, miten käy”

© Kuva: Ilari Isotalo
Keskiviikon liiganostona Lukko - Ilves! Lunasta talletusbonus!

Boston Bruinsin toimitusjohtaja Don Sweeney kommentoi seuransa sopimustilannetta Bruinsin nettisivuilla. Seurasta on lähdössä useita pelaajia pois, mutta tilalle ollaan saamassa paljon uutta verta.

NHL-seuraan pyrkivä suomalaispuolustaja Urho Vaakanainen on saamassa ison näytönpaikan. Sweeney kertoo, että SaiPassa kuluneen kauden pelannut Vaakanainen osallistuu tulokasleirille, jonka jälkeen tämän sopimuksesta päätetään lopullisesti. Näillä näkyminen Vaakanainen on jo tehnyt suuren vaikutuksen seurajohtoon.

– Vaakanainen aikoo myös siirtyä tänne pelaamaan. Hän kiekkoili kaksi kokonaista vuotta Suomen pääsarjassa aikuisia miehiä vastaan. Tänä vuonna hän pelasi 23 minuutin keskiarvolla. Vielä yksi vuosi siellä – katsotaan nyt, GM toteaa.

19-vuotias Vaakanainen tulee kokemaan kovaa kilpailua leirillä, sillä samoista pelipaikoista taistelevat kymmenet muut pelaajat.

– Kaikki alkaa tulokasleirillä, missä he tekevät töitä päästäkseen läpi. Katsotaan, miten käy.

Sweeney ei poissulje ajatusta, että Vaakanainen nähtäisiin loppukesän harjoitusotteluissa. Boston matkaa ennen kauden alkua Kiinaan, minne se on ottamassa paljon nuoria pelaajia mukaan.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Keskiviikon liiganostona Lukko - Ilves! Lunasta talletusbonus!