NHL-pomo tukahduttaa siirtohuhuja – megakauppa jää sittenkin tekemättä?

© Kuva: Getty Images

Pittsburgh Penguinsin tähtipelaaja Phil Kessel on joutunut kiivaiden siirtohuhujen keskelle. Pelaajan uskotaan riitautuneen valmennusjohdon kanssa, ja seura olisikin valmiina kauppaamaan tällä kaudella 101 tehopistettä tehneen hyökkääjän muualle.

The Athletic haastatteli Penguinsin toimitusjohtajaa Jim Rutherfordia, joka on ihmetellyt viime päivät siirtohuhua. Hänen mielestään Penguinsin ei ole pakko myydä Kesselliä mihinkään.

– Tässä tapauksessa asiat ovat paisuneet aivan liikaa. En tiedä yhtään, mistä tämä huhu sai alkunsa, Rutherford kertoi.

Kessell on lähteiden mukaan tyytymätön Penguinsin peluuttamiseen. Hän toivoisi pelaavansa samassa ketjussa toisen supertähden Jevgeni Malkinin kanssa, mutta päävalmentaja Mike Sullivan ei ole pyyntöön suostunut.

– Ei ole ollut salaisuus, että Phil haluaa pelata ”Ginon” kanssa. Kun ”Sully” katsoo meidän joukkuetta, hän näkee parhaaksi, että ketjujen välinen tasapaino on avain menestykseen, ja niin me voitimmekin kaksi perättäistä Stanley Cupia, kun Phil ja Gino pelasivat erillään. On ollut vaiheita, joissa he ovat olleet yhdessä ja pelanneet vahvasti. On ollut myös vaiheita, jolloin he eivät ole pelanneet hyvin.

Rutherford ei kiellä Kessellin ärsyyntymistä, mutta ei näe pelaajan luopumisessa tässä vaiheessa mitään järkeä.

– Uskon, ettei meidän täyty myydä Kesseliä. Hän oli tärkeä pelaaja, kun voitimme Stanley Cupit, ja hän teki kuluneella kaudella valtavasti pisteitä. Emme voittaneet tänä vuonna mestaruutta, joten ulkopuoliset ovat keksineet keinoja joukkueen kehittämiseen. Syy kauden tulokseen on väsymyksessä. Ei varmaan yhdelläkään joukkueella ole voimia voittaa kolmea mestaruutta putkeen.

Rutherford lisää, että pelaajaryhmässä tullaan näkemään kesällä muutoksia, mutta ei niin radikaaleja kuin ollaan huhuttu.


50.00 jättikerroin Suomen MM-kullalle!

1. Avaa pelitili Unibetille.
2. Jos ensitalletuksesi on min. 20€, saat 5X10€ ilmaisvedon jos Leijonat ei voita kultaa.
3. Betsaa ja katso! Jääkiekon MM-kisat ovat nähtävissä Unibet TV:ssä.