© Kuva: Getty Images

NHL-mestarivalmentajalle kaavaillaan tuntuvaa palkankorotusta – ”Me saamme jotain aikaiseksi”

Nappaa riskitön veto 100€ asti!

• Jos häviät, saat rahasi takaisin
• Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia eli rahat saa heti ulos

Washington Capitalsin seurahistorian ensimmäiseen Stanley Cup -mestaruuteen luotsannut Barry Trotz pitää hyppysissään kaikkia valttikortteja, kun neuvottelut uudesta jatkosopimuksesta alkavat.

Trotzin nykyinen sopimus päättyy tässä kuussa, ja Capitals haluaa pitää valmentajasta kiinni. Kun Trotz on viimeisen kolmen vuoden aikana tuonut Washingtoniin mestaruuden lisäksi kaksi runkosarjavoittoa, palkankorotus tulee olemaan merkittävän suuri.

Tulevasta sopimustarjouksesta ei ole paljastunut vielä mitään, mutta Trotz vaikuttaa haluavansa jäädä pääkaupunkiin. Monivuotinen jatko on siis erittäin todennäköistä.

Capitals juhli tiistaina mestaruutta kannattajien kanssa. Juhlahumun keskellä Trotz kommentoi NHL.com:lle jatkosuunnitelmiaan, mutta ei kuitenkaan luvannut vielä mitään.

– Me aiomme jutella. Me saamme jotain aikaiseksi, valmentaja kertoi.

Trotzilla ei nähtävästi ole mitään syytä lähteä muualle, sillä kaupunki on kohdellut häntä ja hänen perhettään hyvin.

– Rakastan pelaajia, rakastan D.C:tä, perheeni rakastaa olla täällä.

NHL-valmentajien palkkakuningas ja Toronto Maple Leafsin päävalmentaja Mike Babcock tienaa vuosittain 6,25 miljoonaa dollaria. Hänen perässään on Chicago Blackhawksin Joel Quenneville kuudella miljoonallaan. On odotettavaa, että NHL:n viidenneksi menestynein valmentaja Trotz kipuaa kaksikon lähelle viimeistään heinäkuussa.

Nappaa riskitön veto 100€ asti!

• Jos häviät, saat rahasi takaisin
• Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia eli rahat saa heti ulos