NHL-finalistille loistouutisia – kaksi huippuhyökkääjää haluaa jatkaa: ”Toivottavasti saamme jotain aikaan”

NHL-finaaleissa tappion voitoin 4-1 kärsinyt Vegas Golden Knights sai hyviä uutisia nopeasti pettymyksen jälkeen: joukkueen kärkinimiin suuren osan kaudesta kuuluneet James Neal ja David Perron haluavat jatkaa uraansa Nevadan aavikolla.

Asiasta kertoo paikallislehti Las Vegas Review Journalin toimittaja David Schoen Twitterissä.

– Meillä oli hyvä keskusteluyhteys läpi vuoden. Ei johtanut lopputulokseen, mutta arvostan heidän suurta haluaan pitää minut täällä. Saa nähdä, miten tilanne kehittyy. Se on bisnespuoli tässä asiassa… haluan olla osa tätä ryhmää uudelleen, tietenkin, Perron kertoi.

– Rehellisesti sanottuna haluan vain voittaa. Haluan olla osa hyvää joukkuetta. Haluan, että minulla on hauskaa joka päivä mennessäni kaukaloon. Koin sen täällä, joten mitä ikinä se vaatii, toivottavasti saamme jotain aikaiseksi, Neal puolestaan kuvaili.


Washington Capitals – Vegas Golden Knights | Takooko Ovetshkin overin himaan? ⭐️⭐️½