”Markkinoiden halvin vaihtoehto” – NHL-seura tarjoamassa sopimusta suomalaiskonkarille?

© Kuva: Getty Images

Maalivahti Kari Lehtosen saattaa jatkaa vielä uraansa Dallas Starsissa, arvelee Blackout Dallas –sivuston toimittaja Josh Clark.

34-vuotias suomalaiskonkari on edustanut Starsia jo yli kahdeksan vuoden ajan, mutta tänä kesänä pelaajan sopimus on katkolla.

Starsissa Lehtonen toimi kuluneella kaudella kakkosmaalivahtina, kun ykkösmaalivahtina toimi Ben Bishop. Joidenkin lähteiden mukaan kakkosmaalivahdin rooliin oltaisiin etsimässä uutta maalivahtia, mutta Clark uskoo, että nimenomaan suomalaisvahdilla on vielä saumat jatkosopimukseen.

– Stars voisi kiinnittää Lehtosen edulliseen hintaan. Hän saattaa olla jopa markkinoiden halvin vaihtoehto, kun otetaan huomioon hänen siteensä seuraa kohtaan. Lehtonen osoitti kuluneella kaudella, että hän voi yhä toimi varamaalivahdin roolissa, toimittaja spekuloi.

Kokenut suomalaismaalivahti on pelannut uskomattoman upean NHL-uran. Hän muutti Pohjois-Amerikkaan syksyllä 2003. Viimeisimpinä vuosina Lehtosen otteet ovat kuitenkin heikentyneet ja sen myötä myös markkina-arvo. Hän pelaa uransa viimeisiä vuosia NHL:ssä.