New York Islanders on ollut kiireinen neuvotellessaan supertähti John Tavaresin kanssa. Sillä riittää myös muitakin kiireitä, kuten esimerkiksi toimivan maalivahtikaksikon kasaamisessa.

Slovakialainen Jaroslav Halak jättää Islandersin tänä kesänä, joten seura etsii saksalaiselle Thomas Greissille laadukasta työkaveria.

Ongelma on mahdollisesti ratkennut, sillä NHL-toimittaja Renaud Lavoien mukaan Islanders on solminut kaksivuotisen jatkosopimuksen suomalaisen Christopher Gibsonin kanssa. Jos Gibson nostetaan NHL:n vakituiseksi maalivahdiksi, hän tulee tienaamaan ensi kaudesta 650 000 dollaria.

Renaud Lavoie

@renlavoietva
Christopher Gibson signed a 2 year deal with the @NYIslanders 18-19 $650 000 ($225 000 AHL) 19-20 $700 000 ($250 000 AHL)

Gibson pelasi tällä kaudella kahdeksan ottelua Islandersissa, kun sen maalivahtikaksikko oli sairastuvalla. Koko ammattilaisuransa Pohjois-Amerikassa viettänyt maalivahti on pelannut viimeiset viisi kautta farmisarjassa, missä hän on ollut luotettava torjuja.

Islanders saattaa vielä katsoa vapaiden markkinoiden maalivahtitarjonnan läpi. Siellä ei kuitenkaan ole saatavilla ensiluokkaista maalivahtia, joka veisi automaattisesti Greissin ykköstorjujan roolin.