Nashville Predatorsin monivuotinen huippuvahti Pekka Rinne pääsi viimein vastaanottamaan kauden parhaalle maalivahdille annettavan Vezina Trophyn. Rinne oli äänestyksessä lopulta ylivoimainen, ja voit lukea siitä uutisen TÄSTÄ.

Rinne ei ollut ainoa Nashvillen maalivahti, joka palkittiin. Konkarin lähin joukkuekaveri Juuse Saros sai myös tunnustuksen onnistuneesta kaudesta, kun hänet valittiin vuoden tulokasjoukkueeseen.

Saroksen lisäksi tulokaskentälliseen valittiin kenttäpelaajat Mathew Barzal, Brock Boeser, Clayton Keller, Charlie McAvoy ja Will Butcher.

Saroksen valintaa ihmeteltiin, sillä hän on kuulunut Nashvillen organisaatioon jo kolmen kauden ajan, ja debyytti ottelun hän pääsi pelaamaan jo kaudella 2015-2016. 23-vuotiaalla maalivahdilla ei ollut aikaisimpina kausina tarpeeksi pelejä allaan, jotta hän menettäisi tulokasstatuksensa, joten hän pelasi vielä tämän kauden ”rookiena”.

Saros pelasi runkosarjassa 26 ottelua voittosaldolla 11-5-7.